A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Folkemøte: Å leve med kreft

Takk til alle frammøtte for et nyttig og informativt folkemøte om det å leve med kreft.  

Den 18.august var det duket for folkemøte om det å leve med kreft på Kulør`n. Folkemøtet ble arrangert i samarbeid mellom kreftforeningen og prosjektet Orkdalsmodellen.

Kvelden begynte med kaffeservering av dyktige damer fra Sanitetsforeningen i Hemne. Kaffeserveringen var en hyggelig start på møtet. 

folkemøte kreft sanitetsforeningen

 

Anne Kari Knudsen fra St. Olavs hospital innledet møtet. Deretter ble det fremført flott sang av den lokale gruppen SALT.

Gina Bøe fra kreftforeningen hadde en kort orientering om organisasjonen og dens arbeid.

 

Resten av folkemøtet ble gjennomført som en samtale mellom paneldeltakere og de frammøtte. Linda Skjærvik fra kreftavdelingen ledet samtalen mellom paneldeltakerne.

Deltakerne i panelet var: Mariell Toven, pasientrepresentant, Anne-Lise Eidsvåg, kreftsykepleier, kreft poliklinikk Orkdal, Mariann Espeland, kreftsykepleier i Hemne Kommune, Gustav Smith, prest og Birgitte V. Snekvik , Kommunelege. Det ble en fin samtale der de ulike aspektene ved det å bli rammet av kreft ble belyst på en fin måte. Pasienter og pårørende var engasjert, noe som bekrefter viktigheten med dialog rundt dette temaet.

 

 

Folkemøte kreft panel 

 

Det ble en veldig nyttig og informativ kveld for alle frammøtte. Takk til alle som tok seg tid til å delta og dele sine erfaringer denne kvelden.