A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Førjulshygge ved Hemne helsesenter

Aktiviteter i førjulstiden på Hemne helsesenter

I desember er det mange aktiviteter som foregår for beboerne på Hemne Helsesenter. Førjulstiden ved Hemne helsesenter er preget av musikk, hygge, god mat og sosiale tilstelninger. Dette er med på å spre glede og julestemning både til pasienter, deres pårørende og personalet.  

 

Den første mandagen hver måned er vi så heldige at det arrangeres åpent hus ved Hemne helsesenter. Dette er et så positivt og trivelig tiltak for Hemnesamfunnet. Denne måneden var intet unntak og underholdningen denne gangen var det Dagfinn Gården som sto for.

 Åpent hus desember 2016
  

Som seg hør og bør har det også vært arrangert julebord ved Hemne helsesenter. Kjøkkenet på Hemne helsesenter disket opp med nydelig ribbemiddag med mye godt tilbehør. Desserten var hjemmelaget karamellpudding, noe som falt veldig i smak for de inviterte til julebordet. Første smaksprøve på årets hjemmebryggede øl ble også servert. Hemne videregående skole,  VG1 helse og oppvekstfag hjalp til med serveringen på julebordet.

Julebord 2016 Kjøkken julebord 2016

 

Under julebordet bidro Anita Spjøtvold Lund med gitarspill og sang. 

Julebord sang 2016
 

Når det er jul pyntes Hemne helsesenter opp i den flotteste juledrakt. Noe av pynten må frem og plasseres på samme sted år etter år på grunn av tradisjoner, mens annen pynt lages på nytt hvert år. I år ble det også gjennomført juleverksted der de lekreste juledekorasjoner ble laget. Bente Heimsbakk som arbeider til vanlig ved Hemne aktivitetssenter var med og laget de nydelige juledekorasjonene som nå er plassert på ulike stede ved Hemne helsesenter.

Juleverksted nissedekorasjon 2016
 

 Mens juleverkstedet pågikk var det også underholdning med trekkspillmusikk.

Juleverksted med musikk 2016

Juleverksted trekkspill 2016

 

Den 08.12.16 arrangerte den Kulturelle spaserstokken konsert med Per`s spellmenn på Kulør`n. Hemne helsesenter var godt representert blant publikum også der. Det var god stemning og god deltakelse i allsang.

Pers spellmenn

 Per`s Spellmenn

 

Per spellmenn Hemne helsesenter

 Det var et fornøyd publikum, som hadde litt mer snev av julestemning etter å ha hørt på fin sang fra Per`s spellmenn.

 

Vi gleder oss til resten av desember og alle de andre aktivitetene som vil foregå fremover.

Vi setter pris på alle frivillige som er med å gjør førsjulstiden til en ekstra koselig tid for pasientene ved Hemne helsesenter.