A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Nyttårsfest 2018

Takk til alle for deltakelse på årets nyttårsfest

Den 26.01.2018 var det duket for den årlige nyttårsfesten til pleie og omsorg. Festen var preget av god stemning og mye flott underholdning i form av revyinnslag, konkurranser og sang. 

 

Som tidligere, ble det også i år utdelt en del utmerkelser.

 

Flere som fyller 50 år i løpet av 2018 ble blant annet hedret. Vi gratulerer 50-åringene så mye med dagen i 2018. Anne Lund Sættem og Kristin Vean Mjøen fikk heder fra scenen. Synnøve Karlsen, Marie Heimsbakk og Randi Dragsnes var ikke tilstede under markeringen, men vil bli hedret i løpet av året.   

50 års jubilanter 2018

 

Flere flotte medarbeidere gikk av med pensjon i 2017, Gudrun Haugen, Inger Hunnestad, Tove Johannessen, Heidi Opsahl, Kari Lian Fjellstrøm og Marit Furan Schei. Vi ønsker å takke alle for den flotte innsatsen de har gjort i pleie og omsorg gjennom mange år. 

 

Ida, Inger og Gudrun nyttårsfest 2018          Tove og Randi nyttårsfest 2018         Ida og Heidi nyttårsfest 2018          

                                

 Kari og Marit nyttårsfest 2018

Noen medarbeidere har i løpet av året 2017, dessverre sluttet å jobbe i pleie og omsorg. Under nyttårsfesten ble Kristine Støen, Grete Lernes og Hanna Belsvik Lund takket for innsatsen. Vi ønsker dere alle lykke til med nye utfordringer, samtidig som dere alle er hjertelig velkommen som medarbeidere igjen hos oss i pleie og omsorg.

Sluttet 2017 nyttårsfest 2018

 

Kjersti Christiansen og Janne Antonsen har begge arbeidet i Hemne kommune i over 30 år. De vil få utlevert KS hedersmerke og oppmerksomhet for deres innsats for kommunen gjennom mange år.

 

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som deltok og gjorde årets nyttårsfest til en flott markering.