A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - barnevernskonsulent

tjenester_foreb_barnevern002_133x116px

Vi har ledig 100 % fast stilling som barnevernskonsulent

Stillingen er plassert ved enhet barnevern som har et kvalitativt godt fungerende barnevern som jobber etter verdiene kunnskap, trivsel, trygghet og respekt. Enheten er opptatt av høy kompetanse, brukermedvirkning og tverrfaglig samarbeid for å få dette til. Enheten har et godt arbeidsmiljø, høyt arbeidstempo og gode muligheter for egenutvikling.

 

Til stillingen søker vi deg som vil gjøre en forskjell ved å hjelpe barn i livet sitt, og som ønsker å bidra til at tjenesten blir enda bedre for barn og unge. Har du bachelor i barnevern, er du sosionom eller har annen utdanning med særdeles relevant arbeidserfaring kan du være den vi søker. 

 

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som har mottatt pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? 

Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknadsfristen er 14.01.19.

Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.