A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - Utviklingsveileder

1. klasse

Vi søker utviklingsveileder i 100 % stilling for snarlig tiltredelse

Kommunene Halsa, Hemne og deler av Snillfjord skal fra 1. januar 2020 slås sammen til Heim kommune. Kommunene samarbeider om deltakelse i Udir sin satsning på inkluderende barnehage og skolemiljø, samlingsbasert tilbud pulje 3. I den forbindelse søker vi nå etter utviklingsveileder i 100 % stilling for snarlig tiltredelse. Stillingen er en prosjektstilling med varighet ut året 2020.

Av praktiske årsaker er det Hemne kommune som lyser ut stillingen. Stillingen kan deles mellom to der den ene har barnehagefaglig kompetanse og den andre har skolefaglig kompetanse.

 

Har du barnehagefaglig og skolefaglig kompetanse, samt kompetanse og erfaring innenfor utviklingsarbeid innenfor skole og/eller barnehage, kan du være den vi søker.  

 

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som har mottatt pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknadsfristen er 20. februar 2019.

 

Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.