A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Sommerles

Sommerles 2019

Snart klart for Sommerles.no!
 

Snart er det klart forden digitale lesekampanjen Sommerles.no. Sammen med barn fra over 380 andre kommuner kan alle barn fra 1.-7.klasse i Hemne kommune fra 1. juni være med på Norges kuleste lesekampanje! Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år, i fjor deltok over 105 000 barn. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

 

Sommerles.no gjør det gøy å lese!

- Sommerles.no er en digital lesekampanje på nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side.

- Sommerles.no er for barn i 1.-7. klasse (de som skal begynne i 1.til høsten kan også delta), og varer fra 1. juni til 31. august.

- Barna får tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve

- I tillegg til XP kan barna også gjøre seg fortjent til digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket!

- Sommerles er utviklet av Vestfoldbibliotekene, Vestfold fylkesbibliotek og firmaet Snuti AS.

 

Vi som jobber på biblioteket, vil dra rundt på skolene for å promotere årets kampanje før det braker løs 1.juni. Det gjorde vi også i fjor, noe som nok var med på å gi rekorddeltakelse her i kommunen J

Men det er plass til flere, og målet vårt er at deltakelsen vil øke også i 2019.

Dato for avslutningsfesten er allerede bestemt, så sett av tirsdag 3.september!

 
 http://sommerles.no/
 
 
 

Kontaktperson: Kari Kroknes, biblioteksjef