A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - kulturskolelærer

Kulturskolens 30-års jubileum

Vi har ledig 16,48 % stilling som kulturskolelærer ved kulturskolen i enhet Kultur. Stillingen er et permisjonsvikariat fram til medio juni 2019.

Kulturskolen holder til i nye, flotte undervisningslokaler i KulØr'n i sentrum av Kyrksæterøra, og er samlokalisert med kulturadministrasjon, fritidsklubb og kino.

Vi søker kulturskolelærer som har en bevisst holdning til pedagogisk arbeid med elevene. Det er viktig at du har evnen til å inspirere og formidle, og at du er engasjert, kreativ og ser muligheten.  

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som har mottatt pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Søknadsfristen er 21.08.18.

Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.