A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Ledig stilling - psykiatrisk vernepleier (2. gangs utlysning)

Hemne Helsesenter

Vi søker psykiatrisk vernepleier til et vikariat i en spennende stilling i enhet Pleie og omsorg

Stilingen er et fødselspermisjonsvikariat med virkning til 28.02.20. 

 

Til stillingen som psykiatrisk vernepleier søker vi vernepleier med videreutdanning på høyskolenivå i psykisk helsearbeid, som innehar erfaring fra psykisk helsearbeid i kommunen eller 2. linjetjenesten. Søkere med annen relevant utdanning kan også bli vurdert.  

Tjenesten for psykisk helsearbeid har kontor på Hemne helsesenter, har 6 ansatte som har tverrfaglig kompetanse og som arbeider med psykisk helse til både barn, unge og voksne. Tjenesten har høy faglig kvalitet, godt arbeidsmiljø og positiv holdning til utvikling og vekst. Tjenesten har brukermedvirkning i fokus og målsettingen er å fremme uavhengighet, selvstendighet og evnen til å mestre eget liv. 

 

Hemne ligger i hjerte av Norge og venter på deg med sin storslåtte natur og trivelige miljø. Kommunen har et rikt og variert kulturliv, et godt idrettsmiljø og gode oppvekstvillkår for barn og unge. Har du kanskje hørt om fotballklubben KIL/Hemne, som nylig mottok pris fra RBK-Coop Midt-Norge for regional talentutvikling? Eller har du kanskje hørt om Humorfestivalen i Hemne; Midt-norsk mesterskap i revy, som arrangeres annethvert år? Dette er bare to eksempler på mangfoldet du vil finne i kommunen vår. 

 

Søknadsfristen er 28.05.2019.

 

Mer informasjon om stillingen og link til elektronisk søknadsskjema. 

 

Lyst til å vite litt mer om Hemne?

 

Vi ønsker deg velkommen som søker i Hemne kommune.