A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

TradisjonerBarnas bursdager

Barna får kappe og krone og sitte på fin stol . De får være ordensbarn og være med og dekke bordet. Pynter med servietter, lys og flagg på bordene. Vi spiser rundstykker. Vi synger bursdagssang og sender opp ”raketter”. Lager bursdagskort med bilde av barnet. Alle barna er med og sier noe fint om bursdagsbarnet, dette skrives på kortet.

Karneval

Karneval arrangeres i februar. Fritt om og hvilket kostyme en vil ha på seg. Alle barna inviteres, også de som har fri. Vi danser og synger og slår katta ut av sekken. Pølse med brød er selvsagt denne dagen.

NISSEMARSJ / GRAUTFEST

I desember arrangerer vi nissemarsj med lykter og kler oss ut som nisser (den som vil). Vi spiser graut i barnehagen. Så er det gang rundt juletreet, utlodning og kanskje kommer nissen i år også ? Tilslutt går vi en runde ned til juletreet ved kommunehuset og Wesselgården.

LUCIA

De eldste barna øver på Lucia-sangen og går Lucia for oss andre i barnehagen den 13. desember. Vi baker lussekatter som vi koser oss med til lunsj.

JULELUNSJ

Julelunsj. Vi koser oss med litt ekstra godt pålegg de siste dagene før jul.

KIRKEBESØK

Kirkebesøk er tradisjon før jul.

SKI- OG VINTERAKTIVITESDAG / SOLFEST

Ski- og vinteraktivitetsdag arrangeres på kort varsel når det er snø ! Vi aker, går på ski, leiker oss ute. Pølse med brød og muligens kakao serveres. Barna får diplom og premie for innsatsen.

PÅSKELUNSJ

Påskelunsj. Samme som julelunsj, vi koser oss med litt ekstra godt pålegg.

SOMMERAVSLUTNING

Sommeravslutning for alle arrangeres i barnehagen i juni. Arbeidsutvalget og personalet arrangerer. Vi griller og deler ut permer til barna som skal begynne på skolen. Har brukt å ha loddsalg. Barna underholder med litt sang.

FØRSKOLEAVSLUTNING

Avslutning for 5-åringene (førskolebarna). Vi finner på noe ekstra, har ikke bestemt hva ennå. Sist hadde vi en fin tur til Vindaksvatnet med aktiviteter og grilling. Muligens prøver vi overnatting til våren, kom gjerne med

forslag :-)

Samtalegrupper for foreldre/foresatte.

Det inviteres til samtalegrupper for foreldre/foresatte.

Nyhetsbilde

Markering av Barnehagedagen, Bakkely barnehage.

Bakkely barnehage har markert Barnehagedagen 10.mars 2015.
Markeringen foregikk under slagordet "Vi vil ut!"