A+ A a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
 

Meny

Publisert av: | Dato:

14. dagers meny fra kjøkkenet på Hemne Helsesenter. Med forbehold om endringer.

Middag serveres i tiden 13.15 - 14.00. Tlf 901 04 514.

Alle som har vedtak om middagsombringing, kan bestille mat innen kl 10.00 samme dag.

 20.01

Dag

Dato

Hovedrett

Dessert/suppe

Mandag

20.01

Blandaball m/bacon og kålrot/gulrot

Melk

Tirsdag

21.01

Hønsefrikasse

Sjokoladepudding

Onsdag

22.01

Seibiff m/løk og råkost

Blomkålsuppe

Torsdag

23.01

Brennende kjærlighet

Jordbær/rabarbrasuppe

Fredag

24.01

Lasagne m/salat og loff

Fruktcoctail

Lørdag

25.01

Ostesnitzel m/gr.saker og potetmos

Yoghurt

Søndag

26.01

Kjøttkaker i brun saus m/ertestuing og gulrot

Gele

Mandag

27.01

Fiskegrateng m/smør og råkost

Nypesuppe

Tirsdag

28.01

Lammefrikadeller m/fløtesaus og gr.saker

Puffet ris

Onsdag

29.01

Dampet fiskepudding m/hvit saus og gulrot

Tomatsuppe

Torsdag

30.01

Lettsaltet torsk m/bacon og gulrot

Melksuppe

Fredag

31.01

Gryterett m/ris

Fruktkompott

Lørdag

01.02

Smørgrøt

Pinne

Søndag

02.02

Pinnekjøtt/saltkjøtt/pølser med kålrotstappe

Mokkamousse

 

 

For utskrift